Socis del projecte

La nova formació professional promou accions en les quals es requereix permeabilitat entre les empreses i els centres educatius. Aquest projecte compta amb la participació de dues empreses, una en el seu vessant tecnològic i una altra més especialitzada amb experiència en economia circular.

 

El professorat del centre requereix una formació i uns recursos que duguin a terme la possibilitat de posar en pràctica tot el que comporta l'economia circular, i així crear sinergies amb altres centres educatius i empreses que permetin l'intercanvi d'experiències innovadores.

El projecte s'ha preparat i es durà a terme per un consorci de 4 socis, incloent 2 centres de Formació Professional i 2 empreses.

 

El projecte està coordinat pel Centre Integrat de Formació Professional Juníper Serra, de Palma, la missió del qual és millorar el nivell formatiu del seu entorn social, cooperar amb les persones a fi d'avançar en l'adquisició de competències i en la formació al llarg de la vida i col·laborar amb el canvi del model productiu, amb la visió de ser un centre que millora en resultats i inserció laboral i per a esdevenir un model de referència en l'educació d'FP

El Centro Integrado de Formación Profesional Río Tormes, de Salamanca, treballa, des de fa diversos cursos, metodologies innovadores com l'Aprenentatge Basat en Projectes, en Reptes i l'Aprenentatge-Servei i Metodologies Àgils d'Emprenedoria com Lean Startup i Design Thinking a través de la col·laboració intermodular del professorat i projectes inter-cicles.

Innovation Training Center és una petita empresa de formació i consultoria amb seu a Palma, que ofereix una àmplia gamma de serveis que proporcionen solucions innovadores en l'àmbit de la iniciativa empresarial, la formació i els projectes de R+D+i.

Garden Hotels és una cadena hotelera familiar que atresora més de 30 anys d'experiència en el sector de l'hostaleria i que actualment compta amb 12 establiments presents a Mallorca, Menorca, Eivissa i Huelva. Des dels seus inicis, en el 1986, aquesta cadena mallorquina ha establert uns valors sòlids basats en la innovació, l'hospitalitat, el compromís, la il·lusió, la confiança, la qualitat i, per descomptat, la sostenibilitat, i ha estat pionera a oferir als clients productes ecològics de temporada i de proveïdors locals.

Català